Cronicari digitali

Treasure Games Bucuresti

let the
TREASURE GAMES
begin!

20 - 22 MAI ARHITECTURĂ CULTURĂ GASTRONOMIE

mai mult

PENTRU NATIVII DIGITALI CARE VOR SĂ DEA
SENS VâNĂTORILOR DE COMORI

Pregătim o vânătoare de comori… aparte, un joc urban de weekend, pe chill și fun, în care indiciile fac parte din cele trei mare teme abordate de #cronicaridigitali: ARHITECTURĂ, CULTURĂ & GASTRONOMIE. Un eveniment offline (yaaaay!) care se vede în ONLINE!

TREASURE GAMES BUCUREșTI


👉 Și acum o veste și mai bună: Itinerariul fiecărei zile va fi diferit și va include o surpriză. Unul dintre indicii vă va conduce către un obiectiv de patrimoniu, deschis pentru acest event, în care vom avea acces liber pentru vizitare și creare de conținut.

👉 Veste bună de tot: participarea este gratuită și poți să-ți iei cu tine prietenii și/sau familia. În plus, organizăm o competiție online, cu premii cool.

📅 CÂND:
Între 20-22 mai = fiecare zi va propune o nouă hartă, cu noi indicii de descoperit.
Te așteptăm la punctul de START (Muzeul Țăranului Român) în intervalul 14:00-16:30 pentru a te putea înscrie. Ora limită pentru finalizare traseului – 20:30

📍 UNDE:
Pentru toate cele 3 zile = Start point & înscrieri la Muzeul Țăranului Român (Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3). Aici primiți Treasure Games KIT-ul: harta cu indicii & brățara de cronicar. Echipa Cronicari Digitali vă mai așteaptă într-una dintre cele 3 locații surpriză (alta în fiecare zi), cu premii pe care le puteți câștiga pe loc.
Traseu general pentru vanatoarea de comori- Șoseaua Kiseleff, de la Piațeta Regelui, până la Piața Victoriei și Calea Victoriei, până la Piața Națiunilor Unite.

📲 MISIUNEA voastră: să faceți cunoscut, în online, tot ce merită păstrat și dat mai departe. Cu alte cuvinte, să promovați prin postări și stories obiectivele de patrimoniu arhitectural, cultural și gastronomic pe care le veți descoperi pe harta #cronicaridigitali.
Competiție pe Instagram 👉 Publică o postare cu obiectivul preferat și cel puțin câte un story cu fiecare dintre comorile descoperite de tine, cu tagurile și haștagurile concursului.
Set-up minimal de participare: 1 postare si cel puțin 1 story cu fiecare obiectiv cucerit, publicate pe Instagram cu @cronicaridigitali, @raiffeisenbankro @electroluxromania, @orangeromania și #CronicariDigitali #bankingasacumtrebuie #ElectroluxRomania #OrangeRomania

Premii:
🏆 3 X 1000 de lei = Best Treasure Hunter – oferite de Cronicari Digitali prin random.org (pentru participanții care au găsit toate indiciile aferente unei zile și care au publicat cel puțin o postare și câte un story cu fiecare dintre obiectivele descoperite).
🏆 5 X Vouchere eMAG (500 lei fiecare) = Best Treasure Photo – oferite de Raifeissen Bank România prin jurizarea celor mai frumoase fotografii din toate cele 3 zile (pentru participanții care au găsit cel puțin jumătate dintre indiciile aferente zilei/zilelor în care au participat și care au publicat cel puțin o postare și câte un story cu fiecare dintre obiectivele descoperite).
🏆 2 X Full Pass Summer Well (pentru 2 persoane) – oferite de Orange România prin random.org (pentru participanții care au găsit toate indiciile aferente unei zile, inclusiv indiciile ascunse în spațiul Orange de pe Calea Victoriei și care au publicat cel puțin o postare și câte un story cu fiecare dintre obiectivele descoperite).
🏆 3 X Set piatră pentru pizza – oferite de Electrolux România prin random.org (pentru participanții care au găsit toate indiciile gastronomice aferente unei zile și care au publicat cel puțin o postare și câte un story cu fiecare dintre obiectivele gastronomice descoperite).
🏆 În avanposturile zilnice, care fac parte din obiectivele descoperite de voi: Free pass de vizitare a clădirii și premii – prin extragere directă – 12 X „Amintiri Gustoase de care ne e dor și poftă”, carte de rețete.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 27 mai.

Eveniment powered by: Raifeissen Bank România, Orange România și Electrolux România.
Parteneri instituționali: Muzeul Muncipiului București, Muzeul Țăranului Român, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.