Cronicari digitali
xcds

Heritage
Instameet
Arhitectural

Un tur de clădiri de referință ale Capitalei


Evenimentul din 25 noiembrie, care a marcat finalizarea etapei 2018 a proiectului, a deschis ușile a trei clădiri emblematice din București pentru cei peste 200 de instagrammeri, bloggeri si jurnaliști dornici de a descoperi case de patrimoniu închise publicului larg și de a transpune cele văzute în conținut digital.
fsnhsnns

promovarea patrimoniului cultural


Un tur de clădiri de referință ale Capitalei – Aula Academiei Române, Casa Macca, sediu al Institutului de Arheologie Vasile Pârvan, Muzeul Colecțiilor Doctor Severeanu și o petrecere cu stil la Palatul Ghica Grădișteanu de pe Calea Victoriei au marcat încheierea campaniei Cronicari Digitali pentru promovarea patrimoniului cultural în rândul millennials, ediția 2018.

Peste 200 de tineri, creatori de conținut digital de calitate pe rețelele sociale Instagram și Facebook, care s-au implicat în proiect, încă de la demararea lui au participat la cel de-al doilea Heritage Instameet. În cele șase ore, cât a durat evenimentul, participanții au generat peste 1.000 de InstaStories, povești virtuale despre clădiri de patrimoniu și istoria acestora.

Urmărește pagina de Facebook și contul de Instagram Cronicari Digitali și află unde și când vor avea loc următoarele Heritage InstaMeet-uri.

Hashtag-urile oficiale: #cronicaridigitali #patrimoniu

pexels-photo-257699
Articol anterior
Articol următor