COMPETITIE

Heritage Competition

LANSARE EDIȚIA CRONICARI DIGITALI 2020
(NE) SCOATEM PATRIMONIUL DIN IZOLARE
DESCOPERĂ EVENIMENTELE ȘI COMPETIȚIILE DIN ACEST AN!

După 166 de obiective vizitate, 13.962 de km parcurși, 13 evenimente cu 1.809 participanți, împreună am generat 16.000 de postări cu haștagul #cronicaridigitali, având în prim plan un obiectiv de patrimoniu. Vă mulțumim!

Este timpul să mergem înainte cu tot ceea ce ne-am propus acum mai puțin de 2 ani alături de comunitatea creatorilor de conținut, activă în mediul digital. Scoatem din izolare patrimoniul și, haștag cu haștag, vom fi împreună și anul acesta în noua ediție a campaniei #CronicariDigitali 2020.

Plecăm la drum cu afirmația care ne definește – rămânem în prima linie de promovare a patrimoniului cultural și a zonelor protejate, pentru că fără valori și resurse, viitorul este mai sărac.

Anul acesta este dedicat PATRIMONIULUI PERSONAL, celebrând experiențe, amintiri și povestiri care au valoare emoțională.  2020 este dedicat patrimoniului uman, cel mai valoaros și mai expus în aceste timpuri. Iar prin intermediul comunității Cronicari Digitali vom continua să spunem povești despre oameni și ce cred ei că merită păstrat și dat mai departe peste generații.

2020 începe cu o serie de 3 Heritage Instameets din izolare. 100% online, cu teme speciale și premii.

 

În curând vom începe și podcastul Cronicari Digitali. Despre ce merită păstrat. Patrimoniu cultural și amintiri personale. Discuții despre ce strângem fiecare în lada de zestre, ca să ne ghideze și să ne “mobilize” deștept viața. Pe chill și fun, ca între prieteni. În calendarul offline al campaniei sunt pregătite 2 Heritage Instameets în București și 3 în țară: Brașov, Craiova și Cluj.

 

În așteptarea activă a momentului când ne vom reîntâlni, vă anunțăm primul Heritage Instameet online și surprizele pe care le pregătim pentru voi. Rămâneți aproape pentru a afla toate activitățile și sperăm să ne vedem curând și în offline.

 

Heritage Instameet 100% – România, din izolare- cu tema PATRIMONIUL PERSONAL

Evenimentul aduce în prim-plan importanța amintirilor și obiectelor cu valoare sentimentală, care ajută întreaga comunitate să treacă mai ușor peste izolarea necesară în această perioadă.

Cum participați: pe o masă din casă, oricât de mică sau mare, de cafea sau de luat masa, vă rugăm să așezați acele obiecte care au valoare emoțională pentru voi și/ sau care vă ajută să treceți mai bine prin această perioada. Așezați-le și fotografiați-le într-un mod creativ. Postați imaginea pe contul vostru public de Instagram, cu tagurile și hashtagurile disponibile pentru competiție și un text scurt, prin care să spuneți povestea acestor obiecte sau chiar a mesei. Nice to have: Instastory cu fiecare obiect ales și mica lui descriere.

Accesează regulamentul competiției pentru informații complete legate de concurs.

PREMII

Punem la bătaie și o serie de cadouri: un Voucher F64 în valoare de 500 de lei (pentru achiziția de echipamente foto), un Voucher Emag în valoare de 500 de lei și o participare all inclusive (transport, cazare și masă în valoare de 850 de lei) la orice Heritage Instameet offline organizat în acest an.

Înscrierile au loc între 3 și 9 mai, iar competiția se va desfășura în intervalul 8 – 10 mai 2020, mai multe detalii le găsești aici: COMUNITATE

Pentru a te înscrie automat în competiție și a avea șanse de câștig la premiile oferite de partenerii noștri, te rugăm sa ai grijă ca orice postare și instastory să includă haștagurile oficiale ale concursului:  #cronicaridigitali #experienteimpreuna #bankingasacumtrebuie și tag conturilor @cronicaridigitali, @raiffeisenbankro și @telekomromania.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 14 mai. Parteneri: Telekom Romania și Raiffeisen Bank Romania