Cronicari digitali

#cronicaridigitali S8 RADU PARASCHIVESCU cine este cel mai mare dușman al patrimoniului? Arh. AMALIA ENACHE de ce este importantă educația arhitecturală

Cultura la putător 01:00 Într-un interviu de colecție, din secțiunea Cultura la purtător, RADU PARASCHIVESCU deapănă amintiri din vremea în care copilărea, fără să știe, printre obiective turistice. Ne spune ce oraș îi este muză statornică, deconspiră cel mai mare dușman al patrimoniului și ne învață cum putem „restaura” limba română.

Cine ascultă o casă? 27:50 Arhitecta AMALIA ENACHE ne amintește de ce e importantă educația arhitecturală, indiferent de vârsta la care o primești. Ne explică la ce-i folosește unui copil de la țară să știe cum stau lucrurile cu patrimoniul construit și cum au evoluat cursanții proiectului „De-a arhitectura”. Aflăm în ce mod îi sprijină Ordinul Arhitecților din România pe actualii și viitorii profesioniști în domeniu și cum poate contribui fiecare dintre noi la un mâine mai bun pentru toți. Rubrică susținută de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Articol anterior
Articol următor