Cronicari digitali

#cronicaridigitali S8 Arh. BOGDAN FODOR și KOZMA ZSOLT: nou și vechi în arhitectura publică din Oradea. ADRIAN BUTUC: detaliile campaniei „Atenție, NU cade tencuiala”

Cine ascultă o casă? 01:05 Arhiteciții BOGDAN FODOR și KOZMA ZSOLT vorbesc despre doza de neprevăzut pe care o implică ridicarea unei clădiri noi într-o zonă cu case istorice. Aflăm prin ce transformări a trecut proiectul, dar și care a fost cea mai simpatică reacție a unui trecător, odată terminată construcția. Ne lămurim și cum stau lucrurile cu clădirile de patrimoniu din Oradea, supranumită „capitala Art Nouveau”. Rubrică susținută de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Invitat 34:00 ADRIAN BUTUC, CEO al BICO Industries, spune povestea unui business pentru care profit înseamnă și să ajute comunitatea. Și are o veste grozavă pentru clădirile de patrimoniu: campania „Atenție, NU cade tencuiala”, prin care celebrele plăcuțe devenite un nedorit „brand de oraș” se pot transforma în simple exponate de muzeu.

Articol anterior
Articol următor