Cronicari digitali

#cronicaridigitali S7 MARIUS FLOREA VIZANTE: un personaj cu fațete diverse într-un interviu de colecție. Arh. IRINA POPESCU-CRIVEANU dezvăluie partea nevăzută – și deloc previzibilă – a protecției patrimoniului

Patrimoniu personal 01:00 Doar îi pronunți (supra)numele și te bufnește râsul. Dar MARIUS FLOREA VIZANTE e un personaj cu fațete diverse. Latura lui profundă, întrebările importante pe care și le pune, temerile și lucrurile intime care îl alcătuiesc ies la iveală la Cronicari Digitali. Nu vă speriați: e tot cu râsete. Că altfel nu l-ați mai recunoaște. Interviu de colecție.

Cine ascultă o casă? 29:25 Arhitecta IRINA POPESCU-CRIVEANU dezvăluie partea nevăzută – și deloc previzibilă – a protecției patrimoniului. Aflăm cine și cum stabilește importanța unei clădiri, care sunt regulile după care trebuie integrată arhitectura nouă în zonele istorice și de ce nu e urbanismul din România „în rândul lumii civilizate”. Rubrică susținută de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Articol anterior
Articol următor