Cronicari digitali

#cronicaridigitali S7 HORIA-ROMAN PATAPIEVICI: pasiunile neștiute și marea iubire de-o viață: muzica rock. IONUȚ ȚAȚA: cum putem investi în patrimoniu

Patrimoniu Personal 01:00 Într-un interviu de colecție, HORIA-ROMAN PATAPIEVICI își amintește cu nostalgie și umor despre perioada adolescenței, pasiunile neștiute, dar și marea iubire de-o viață: muzica rock. Dezvăluie care i se pare a fi defectul fundamental al omului și explică legătura dintre un poem faimos și satul vacanțelor sale.

Cine ascultă o casă? 29:10 IONUȚ ȚAȚA intră în detaliile complicatei chestiuni care este investiția în patrimoniu. Punctează greșelile pe care le fac frecvent cei care decid să salveze o casă veche și detaliază propria epopee cu o clădire istorică. Aflăm cum încearcă românii interesați de trecut să-și sporească șansele de a primi finanțare și ce ar putea crește „bunăvoința” statului față de inițiativele care vizează patrimoniul privat. Rubrică susținută de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Articol anterior
Articol următor