Cronicari digitali

#cronicaridigitali S7 ANDI MOISESCU divulgă cum ar arăta o variantă a lui… îmbunătățită. Arh. KLAUS BIRTHLER explică de ce este o necesitate armonizarea patrimoniului construit cu mediul natural

Patrimoniu personal 01:00 Într-un interviu de colecție, ANDI MOISESCU dezvăluie detalii amuzante, dar și emoționante din viața lui: cum i-a fost copilăria, care îi sunt pasiunile, de ce primele luni de televiziune au fost… un coșmar. Și, pentru că suntem între prieteni, ne divulgă și cum ar arăta o variantă a lui… îmbunătățită.

Cine ascultă o casă? 31:35 KLAUS BIRTHLER, fost arhitect-șef al orașului Reghin, vorbește despre o necesitate: armonizarea patrimoniului construit cu mediul natural. Ne inițiază în fascinanta relație a orașelor cu apele din apropiere și ne explică paradoxul achizițiilor publice. Aflăm detalii despre „primul cartier coerent din România” și ce ne împiedică să avem toate cartierele… la fel de coerente. Rubrică susținută de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Articol anterior
Articol următor