Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 TEO vorbește despre marele avantaj – și marele dezavantaj – de a face stand up în România. IRINA BAIANȚ povestește ce presupune, de fapt, să faci musical raportându-te nu la standarde românești, ci londoneze

Patrimoniu Personal 01:07 TEO vorbește despre marele avantaj – și marele dezavantaj – de a face stand up în România. Povestește cum a virat mersul la agenție către mersul la club și ce subiect ocolește în spectacolele sale. Dezvăluie dacă se mai simte stingher pe scenă și cum ar trebui să fii în fața publicului, dacă nu ai toate poantele la tine.

Patrimoniu Cultural 31:42 IRINA BAIANȚ ne lămurește la ce poate ajuta pianul – și foarte puțină percuție – când decizi să concurezi la olimpiada națională de muzică, secția canto clasic. Enumeră stereotipurile unei zile normale din viața unei soprane; aflăm ce presupune, de fapt, să faci musical raportându-te nu la standarde românești, ci londoneze, și cum a decurs întâlnirea – onorantă, la momentul respectiv – cu cel mai detestat lider al planetei. Interviu în secțiunea Cultura la purtător.

Articol anterior
Articol următor