Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 OVIDIU GEORGESCU dezvăluie cât de dificil e să realizezi un film (Dirijorul Tăcerilor) inspirat din realitățile imobiliare românești. ION BARBU povestește cum s-a hotărât să salveze un întreg oraș prin artă.

Patrimoniu Personal 01:07 OVIDIU GEORGESCU dezvăluie cât de dificil e să realizezi un film (Dirijorul Tăcerilor) inspirat din realitățile imobiliare românești, și ne reaminteste că inspirația vine din orice, inclusiv din acest podcast. Mai aflăm și de ce cazul de autoexil al Ion Luca Caragiale e mai actual ca oricând.

Patrimoniu Cultural 30:07 ION BARBU povestește cum s-a hotărât să salveze un întreg oraș prin artă, împotriva voinței autorităților locale. Ne lămurim cum a ajuns celebrul caricaturist un veritabil colecționar de muzee, cum a aflat de pe Google că e decorat cu Steaua României, dar și unde s-a pierdut distincția, în drumul către destinatar. Interviu în secțiunea „Cine ascultă o casă?”, finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură.

Articol anterior
Articol următor