Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 MIHAELA BUZĂRNESCU detaliază ce fel de sport este tenisul de câmp, dacă-l privești din punctul de vedere al unui contabil. Arh. DANIEL PETRESCU ne spune povestea restaurării fostei secții 10 de Poliție din București

Patrimoniu Personal 01:07 MIHAELA BUZĂRNESCU dezvăluie care a fost bila neagră a carierei sale. Explică de ce a face sport în România nu e neapărat, așa cum pare, un neajuns și detaliază ce fel de sport este tenisul de câmp, dacă-l privești din punctul de vedere al unui contabil. Ne spune și cu ce o mai ajută, în acest stadiu al carierei, un doctorat cu tema „Optimizarea jocului de tenis la juniori”.

Patrimoniu Cultural 28:05 Arhitectul DANIEL PETRESCU recunoaște că a băgat arta în… arest preventiv, ocazie cu care ne spune povestea restaurării fostei secții 10 de Poliție din București. Punctează care este marele câștig al Manasia Hub, după 7 ani de existență, și aflăm ce mai pregătește echipa, pentru comunitatea creativă, nu departe de Capitală. Interviu în secțiunea „Cine ascultă o casă?”, finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură.

Articol anterior
Articol următor