Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 MARCEL BOSTAN dezvăluie detalii neștiute despre ALTERNOSFERA. RĂZVAN POPOVICI povestește cum se aude liniștea la Suntory Hall din Tokyo și de ce vienezii sunt cel mai vibrant public

Patrimoniu Personal 01:10 MARCEL BOSTAN dezvăluie detalii despre începuturile marcate de imaginație ale trupei ALTERNOSFERA și despre prezentul marcat de război, care obligă la decizii radicale. Aflăm ce experiment aduce noul concept de show cu care merge în turneu. Și ce înseamnă, de fapt, muzica pentru solistul unuia dintre cele mai longevive grupuri din Republica Moldova.

Patrimoniu Cultural 35:16 RĂZVAN POPOVICI explică de ce, spre deosebire de mulți alții, iubește Bucureștiul deși a colindat planeta, un muzician fiind, prin definiție, un cetățean al lumii. Ne spune cum se aude liniștea la Suntory Hall din Tokyo și de ce vienezii sunt cel mai vibrant public din lume. Povestește cum și-a luat doctoratul în organizarea de spectacole cu 17 ediții de SoNoRo și de ce i-ar fi mult mai ușor oriunde altundeva.

Articol anterior
Articol următor