Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 IULIAN POSTELNICU detaliază cum anume se apropie de un personaj detestabil și cine i-ar putea scrie rolul vieții. MIHAELA GLĂVAN dezvăluie cum se împacă pragmatismul unor creații utilitare, ca ale ei, cu realismul magic al pictorului Ștefan Câlția

Patrimoniu Personal 01:00 IULIAN POSTELNICU vorbește cu umor despre rolurile negative în care pare să se fi specializat. Detaliază cum anume se apropie de un personaj detestabil, care e cea mai bună lecție învățată la job și cine i-ar putea scrie rolul vieții. Deja premiat la festivaluri internaționale pentru noul său film, „Oameni de treabă”, mărturisește că un actor are nevoie și de altceva, în afară de trofee.

Patrimoniu Cultural 37:15 MIHAELA GLĂVAN dezvăluie cum se împacă pragmatismul unor creații utilitare, ca ale ei, cu realismul magic al pictorului Ștefan Câlția. Ne spune care este procesul creativ și administrativ din spatele unei colecții noi și de ce e important să privim pantofii ca pe niște accesorii purtătoare de mesaj. Mai aflăm cum a decis să iasă cu creațiile ei în varii mansarde, la grădina botanică și pe scenele unor teatre bucureștene. 

Articol anterior
Articol următor