Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 FELI ne spune ce amintiri și visuri din copilărie o leagă de stadioanele de fotbal. Arh. CONSTANTIN GORCEA ne dezvăluie povestea transformării Uzinei de Apă Suceava în centru de arhitectură, cultură urbană și peisaj

Patrimoniu Personal 01:00 FELI ne spune ce amintiri și visuri din copilărie o leagă de stadioanele de fotbal. Aflăm cum s-au raportat părinții la pregătirea ei, dincolo de a-i finanța lecțiile de canto, de ce a renunțat la școală în clasa a IX-a și motivul pentru care nu e o vedetă tocmai mondenă.

Patrimoniu Cultural 32:55 Arhitectul CONSTANTIN GORCEA ne dezvăluie povestea transformării Uzinei de Apă Suceava. Detaliază de ce au ales arhitecții tocmai acest monument pentru a-l preschimba în centru de arhitectură, cultură urbană și peisaj, dar și ce ecouri a avut proiectul. Săpăm mai adânc la temelia clădirilor de patrimoniu și aruncăm în aer un mit. Interviu în secțiunea „Cine ascultă o casă?”, finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură.

Articol anterior
Articol următor