Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 EDI SCHNEIDER explică de ce a decis să creeze un spațiu parcă desprins din filmele SF în Sebeșul natal. VLAD LOGIGAN dezvăluie care crede că e problema de fond a cinematografiei românești.

Patrimoniu Personal 01:12 EDI SCHNEIDER explică modul în care educația din Germania l-a pregătit pentru revoluția pe care a făcut-o în muzica românească a anilor ’90 și 2000. Aflăm de ce un om care a colindat lumea, a studiat în Franța și vorbește 5 limbi străine a decis să creeze un spațiu parcă desprins din filmele SF în Sebeșul natal. Și care sunt visurile muzicale pe care le mai are de împlinit.

Patrimoniu Cultural 25:30 VLAD LOGIGAN povestește cum a intrat la trei facultăți de teatru în același timp, făcând apoi doi ani într-unul, și cum a ajuns, după 20 de ani, să predea la institutul pe care l-a absolvit. Dezvăluie care este cel mai important sfat primit de la mama lui și care crede că e problema de fond a cinematografiei românești. Interviu în secțiunea Cultura la purtător.

Articol anterior
Articol următor