#cronicaridigitali S6 CHEF RADU DUMITRESCU vorbește despre cât de important este să nu aruncăm mâncarea. ANDREI POPESCU povestește cum a ajuns Freshful de la zero la 600 de angajați și peste 50.000 de clienți
Episod special AMINTIRI GUSTOASE prezentat de Freshful by eMAG.
00:20 CHEF RADU DUMITRESCU vorbește despre cât de important – și de simplu, până la urmă – este să nu aruncăm mâncarea. Ne învață cum am putea scăpa de foamea – înscrisă cu litere de aur – din ADN-ul românesc și răspunde la întrebarea daca e voie să punem ketchup pe pizza.
24:10 ANDREI POPESCU, General Manager Freshful, povestește cum a ajuns compania de la zero la 600 de angajați, peste 50.000 de clienți și un număr consistent de produse exotice. Dezvăluie ce urmează după legumele de mare succes „Din grădină” și de ce e important programul european „Farm to fork”. Aflăm ce s-a confirmat din studii, dar și cu ce i-au luat clienții prin surprindere.