Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 ANCA DAMIAN reamintește și de ce e preferabil să tratezi cu umor chiar și temele cele mai serioase. MARIUS CONSTANTINESCU lămurește ce înseamnă jurnalismul cultural, în epoca dezinformărilor

Patrimoniu Personal 01:04 ANCA DAMIAN detaliază multiplele complicații, dar și avantajele deloc de neglijat pe care le ai când faci film de animație. Explică ce miză are “Insula”, cea mai recentă creație a sa, pentru lumea zilelor noastre. Ne reamintește și de ce e preferabil să tratezi cu umor chiar și temele cele mai serioase. 

Patrimoniu Cultural 27:43 MARIUS CONSTANTINESCU lămurește ce înseamnă jurnalismul cultural, în epoca dezinformărilor mondene de pe Facebook, și cum anume le răspunde celor care nu cred că se poate vinde cultura. Aflăm în ce condiții simplul fapt de a face o fotografie pe stradă cu smartphone-ul poate deveni un act de cultură; cum își alege cărțile pe care le citește, ce spectacol de operă recomandă cu jumătate de gură și ce musical insistă să punem pe listă. 

Articol anterior
Articol următor