Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 AMALIA NĂSTASE dezvăluie cum reușește să le închidă gura detractorilor și de ce polemica nu duce nicăieri. ADRIAN SOARE povestește cum a transformat o bancă-monument gândită de un arhitect celebru într-un hotel-simbol

Patrimoniu Personal 01:07 AMALIA NĂSTASE dezvăluie cum reușește să le închidă gura detractorilor și de ce polemica nu duce nicăieri. Explică de ce a avut o copilărie perfectă în Rahova, în ciuda accidentelor fizice; cum a reușit să nu devină, aici, „ciuca bătăilor” și cum a făcut-o fericită mama ei, imediat ce a obținut… suma potrivită. Aflăm și de ce a fi „proastă de bună” nu e deloc un defect, mai ales când adevărata ta vocație e să fii voluntar și activist în sănătate.

Patrimoniu Cultural 28:20 Arhitectul ADRIAN SOARE povestește cum a transformat o bancă-monument gândită de un arhitect celebru într-un hotel-simbol, la care se gândește acum oricine trece prin București. Dezvăluie care sunt marile provocări ale unui proiect care a însumat 16.000 de ore de muncă și de ce nu e proftiabil să ne raportăm la patrimoniu ca la ceva intangibil. Interviu în secțiunea „Cine ascultă o casă?” finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură.

Articol anterior
Articol următor