Cronicari digitali

#cronicaridigitali S5 MONA NICOLICI povestește despre ce fel de inginer în instalații nu a apucat să fie și ce fel de inginerii a început să facă când s-a angajat în televiziune. ION NECULAI ne reamintește că școala ideală se bazează pe curiozitate, experimente și joacă.

Patrimoniu personal 01:15 MONA NICOLICI povestește despre copilăria ei din Bărăgan, marcată de Angela Similea și Corina Chiriac și de ce-i plăcea competitia intitulată Cantarea Romaniei, în ciuda antrenamentului la care era supusă. Aflăm ce fel de inginer în instalații nu a apucat să fie și ce fel de inginerii a început să facă atunci când, în sfârșit, s-a angajat în televiziune.

Cultura la purtător 52:27 ION NECULAI ne reamintește că școala ideală se bazează pe curiozitate, experimente și joacă și justifică, dacă mai era nevoie, faptul că a creat o astfel de oportunitate. Își amintește că educația din comunism avea partea ei serioasă de propagandă și dezvăluie cum se schimbă perspectivele copiilor defavorizați, odată ajunși în locul potrivit.

Articol anterior
Articol următor