Cronicari digitali

#cronicaridigitali S4 episod 11 ZiDeRomania – Via Transilvanica

#ZiDeRomania a debutat anul trecut cu gândul de a celebra Ziua Națională a României într-un mod mai real, mai participativ, peste clișee și formalități festiviste. Am zis de România împreună prin fotografii unice captate în țară de către creatori de conținut, pe diverse teme: Arhitectură, Natură, Meșteșuguri și Tradiții, Oameni, dar și prin povești nemaispuse, culese direct de la surse. În 2022, Via Transilvanica are un rol central în proiect.

De aceea astăzi, de 1 decembrie, vorbim despre Ziua Națională, despre România reală și Unire, spunând povestea drumului care chiar unește o țară, și la propriu, și la figurat, care schimbă percepții și aduce aproape oamenii, unii de ceilalți.

Episodul special din podcastul Cronicari Digitali este dedicat oamenilor descoperiți sau implicați în povestea Via Transilvanica- Alin Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, organizația care face minuni pentru ca Via să se întâmple tuturor, Casian Balabașciuc, scriitorul huțul din Moldovița, Maxim Dumitraș, artistul din spatele totemurilor sculptate de pe Via, Corina Vasile, profesionistul în comunicare ce a crezut încă de la început în proiect și Vlad Eftenie, arhitectul- fotograf care după primul pas pe Via a știut că intră într-o poveste care trebuie spusă mai departe.

Acest podcast special face parte din proiectul #ZiDeRomania, susținut integral de Raiffeisen Bank România.

Articol anterior
Articol următor