Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 8, Invitați Olimpia Melinte, Theodor Paleologu și Chef Alex Petricean

Patrimoniu Personal 00:49 OLIMPIA MELINTE povestește despre strădania permanentă de a găsi echilibrul dintre viața personală și actorie. Aflăm și care este rolul din cinema care a marcat-o profund, spunând o poveste cutremurătoare. 

Patrimoniu cultural 27:35 THEODOR PALEOLOGU vorbește despre cel mai mare pericol care amenință clădirile istorice, explică de ce e important patrimoniul care ne mobilează pe dinăuntru și ne dezvăluie măsura care ar trebui luată urgent, pentru a ne salva orașele. 

„Cu vorba bună” 56:49 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Mănăstirea Dragomirna.

Mâncarea e cultura 1:01:08 CHEF ALEX PETRICEAN ne spune ce este și ce vrea de la noi noua bucătărie românească, ce ar trebui să facă statul român pentru turismul gastronomic și ce utilitate surprinzătoare dă cojilor de mere.

Articol anterior
Articol următor