Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 7, Invitați Mihai Călin, Ovidiu Șandor și Adriana Sohodoleanu

Patrimoniu Personal 00:49 MIHAI CĂLIN deapănă amintiri dragi de copilărie alături de bunica lui cu rădăcini exotice; ne spune ce fel de tată încearcă să fie și vorbește deschis despre școala făcută în comunism și marile minusuri ale unei meserii care doar pare de vis.

Patrimoniu cultural 27:16 OVIDIU ȘANDOR ne spune ce înseamnă să colecționezi artă în România, în locul muzeelor; explică mecanismul prin care lucrările pictorilor români au fost achiziționate de celebrul Tate Modern și ne învață cum trebuie percepută arta de astăzi.

„Cu vorba bună” 45:40 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, surprizele din Bonțida.

Mâncarea e cultura 49:08 ADRIANA SOHODOLEANU dezvăluie motivele care au determinat-o să-și dea doctoratul în noua bucătărie românească, de ce a renunțat să facă prăjituri autohtone și la ce să nu te zgârcești, când te apuci de gătit acasă.

Articol anterior
Articol următor