Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 6, Invitați Dana Rogoz, Alexandru Găvozdea și Chef Liviu Lambrino

Patrimoniu Personal 00:49 DANA ROGOZ își amintește ce complicat era să despartă realitatea de ficțiune, în copilărie; are o pledoarie emoționantă pentru natalitate și explică de ce și-a cumpărat o casă bătrânească la Viscri.

Patrimoniu cultural 22:45 ALEXANDRU GĂVOZDEA dezvăluie cu ce complicații a venit la pachet funcția de președinte al Ordinului Arhitecților din România, ne spune cum a schimbat pandemia modul în care ne raportăm la casele noastre și ce poate face fiecare dintre noi pentru patrimoniu.

„Cu vorba bună” 48:32 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, cascade încântătoare.

Mâncarea e cultura 50:46 CHEF LIVIU LAMBRINO vorbește despre cum poți eleva gastronomic frigănelele și despre cele mai importante ustensile dintr-o bucătărie. În plus, demontează mitul colivei ca preparat tradițional românesc.

Articol anterior
Articol următor