Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 5, Invitați Florin Călinescu, Oana Marinescu și Marius Tudosiei

Patrimoniu Personal 00:49 FLORIN CĂLINESCU rememorează începuturile mai degrabă comice ale drumului în actorie; vorbește despre calitățile sale nebănuite și o „carieră” cu aer exotic, și evocă episodul uimitor în care a fost „condamnat” la succes.

Patrimoniu cultural 25:15 OANA MARINESCU explică de ce a trecut de la diplomație la promovarea Festivalului Enescu, detaliază de ce cultura este unul dintre cele mai importante produse de export ale unei țări și cât de greu e să lucrezi cu politicienii români care nu înțeleg rostul marilor evenimente culturale.

„Cu vorba bună” 48:32 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Salina Turda.

Mâncarea e cultura 51:31 MARIUS TUDOSIEI povestește cum a curățat de praf vechiul concept de băcănie, dezvăluie ce legătură profesională are cu nepoata lui Marin Preda și abordează subiectul delicat al alimentației copiilor de grădiniță.

Articol anterior
Articol următor