Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 4, Invitați Mihai Morar, Jean Chrissoveloni și Mona Petre

Patrimoniu Personal 00:49 MIHAI MORAR vorbește despre aroganța de care este acuzat și timiditatea de care suferă, elucidează circumstanțele în care a publicat un editorial politic în clasa a șasea și ne inițiază în beneficiile creative ale lenei.

Patrimoniu cultural 22:41 JEAN CHRISSOVELONI povestește ce înseamnă să fii descendentul primei familii de bancheri din România, enumeră lucrurile care îi plac aici, mai mult decât în oricare alt colț al lumii, și dezvăluie cum se raportează la patrimoniul cultural și emoțional, moștenit de la iluștrii săi înaintași.

„Cu vorba bună” 49:15 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Castelul Cantacuzino din Bușteni.

Mâncarea e cultura 51:19 MONA PETRE, inițiatoarea proiectului „Ierburi uitate”, vorbește despre exoticele hăsmățui, cepșoară și barba caprei, detaliază cea mai neobișnuită rețetă de pe site-ul ei și ne spune cum funcționează grădina experimentală de pe domeniul unui conac din Oltenia.

Articol anterior
Articol următor