Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 3, Invitați Mihai Bobonete, Cage (Sweet Damage Crew) și Virgil Mănescu

Patrimoniu Personal 00:49 MIHAI BOBONETE își amintește anii de glorie ca DJ la căminul cultural, intră în detaliile marii sale pasiuni de dincolo de scenă și povestește despre partea întunecată a omului care-i face pe ceilalți să râdă.

Patrimoniu cultural 30:09 CAGE, managerul Sweet Damage Crew, vorbește despre începutul fenomenului graffiti, despre relația complicată a grafferilor cu familia și detaliază procesul creării unui mural și ciocnirile de viziune cu cei care plătesc pentru artă.

„Cu vorba bună” 55:09 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, trei destinații perfecte în pandemie.

Mâncarea e cultura 58:00 VIRGIL MĂNESCU ne poartă în culisele profesiei de somelier. Ca expert în etichetă, ne explică regulile unei mese fără gafe la restaurant și acasă, și ne dezvăluie singurul preparat din pește la care este admis vinul roșu.

Articol anterior
Articol următor