Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 2, Invitați Corina Caragea, Valeriu Nicolae și Ciprian Muntele

Patrimoniu Personal 00:49 CORINA CARAGEA vorbește despre prejudecățile cu care se confruntă o femeie frumoasă în televiziune, își mărturisește cel mai mare păcat din adolescență și dezvăluie cine e bărbatul misterios și căsătorit cu care, conform tabloidelor, trăia o idilă.

Patrimoniu cultural 21:29 VALERIU NICOLAE scoate la iveală părțile tragice ale misiunii de a crea un viitor pentru copiii defavorizați, enumeră câteva dintre trucurile pe care le-a folosit ca să-i apropie de școală și punctează ce e de făcut pentru ca tuturor să ne fie mai bine în România de azi.

„Cu vorba bună” 45:30 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Mănăstirea Bârsana.

Mâncarea e cultura 47:51 CIPRIAN MUNTELE ne spune ce îi lipsește în materie de stat la masă, de când a început pandemia, pune în oglindă mirajul pieței Obor și realitatea din teren, și ne explică de ce una dintre amintirile traumatizante ale copilăriei era pilaful de post.

Articol anterior
Articol următor