Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 11, Invitați Vladimir Drăghia, Andrei Răzvan Voinea și Daniel Voinea

Patrimoniu Personal 00:49 VLADIMIR DRĂGHIA dezvăluie că sportul de performanță e mai chinuitor decât descărcatul camioanelor de marfă. Povestește cum a căutat aur în Ecuador și de ce a donat integral un premiu de 100.000 de euro, deși avea acasă o fetiță nou-născută.

Patrimoniu cultural 32:15 ANDREI RĂZVAN VOINEA ne învață cum să-i împrietenim pe arhitecți cu cetățenii și de ce nu e cazul să modifici fațada unui bloc realizat de un nume celebru. Ne mai explică și de ce erau mai bune locuințele sociale de la începutul secolului XX decât cartierele rezidențiale de astăzi.

„Cu vorba bună” 53:40 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Castelul Corvinilor.

Mâncarea e cultura 56:24 DANIEL VOINEA vorbește despre mistificări gastronomice și relația noastră schizoidă cu peștele înecat în mujdei. Detaliază distopia alimentară în care trăim și modul în care a început povestea lui de dragoste cu carasul.

Articol anterior
Articol următor