Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 10, Invitați Lora, Anita Sterea și Mihai Toader

Patrimoniu Personal 00:49 LORA povestește cum a reușit să se întoarcă de la capătul celălalt al lumii, unde o blocase luni întregi pandemia; cum alege publicul din România să NU își susțină artiștii și cât a afectat-o pierderea părinților, și în special a mamei.

Patrimoniu cultural 26:37 ANITA STEREA vorbește despre importanța călătoriilor virtuale, în timpul pandemiei, dezvăluie cum îi convinge un ghid bun pe străini să revină la noi, aducându-și și prietenii, și cum se schimbă, la fața locului, prejudecățile legate de România.

„Cu vorba bună” 49:41 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Vulcanul, Lacul de Smarald șiColoanele de Bazalt de la Racoș.

Mâncarea e cultura 52:50 MIHAI TOADER definește neoromânescul, în contextul curentelor similare din bucătăria de la noi, ne spune cum poți păta un perete de la un virșli ca la Cugir și face apologia țesutului oltenesc.

Articol anterior
Articol următor