Cronicari digitali

#cronicaridigitali S3 episod 1, Invitați Horia-Roman Patapievici, Andreea & Andrei Grosu și Radu Dumitrescu

Patrimoniu Personal 00:46 HORIA-ROMAN PATAPIEVICI dezvăluie modul neașteptat în care izolarea l-a adus în lumea adolescenței, își amintește cum a început pasiunea sa pentru muzica rock și ne explică legătura dintre un poem celebru și satul în care își petrecea vacanțele.

Patrimoniu cultural 29:02 ANDREEA ȘI ANDREI GROSU, fondatorii UNTEATRU, vorbesc despre cum poți supraviețui făcând artă în pandemie, detaliază cum ar trebui finanțată cultura și ne spun motivul pentru care nu militează pentru deschiderea imediată a sălilor de spectacol.

„Cu vorba bună” 50:19 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi Centrul Cultural Nicăpetre din Brăila.

Mâncarea e cultura 53:04 RADU DUMITRESCU povestește despre carasul de la Topalu, ce înseamnă o farfurie în roșu, galben și albastru și despre curajul de a crea un meniu întreg pe bază de urzici.

Articol anterior
Articol următor