Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 8, Invitați Alina Eremia, Ciprian Anghel Ștefan, Cătălin Striblea și Gabriel Trăistaru

Patrimoniu personal 00:50 ALINA EREMIA povestește de ce a plecat, singură, din orașul natal, la 14 ani; detaliază cum e viața unui influencer cu un milion opt sute de mii de followeri și de ce s-a implicat în campanii anti bullying.  

Patrimoniu cultural 20:14 CIPRIAN ANGHEL ȘTEFAN, directorul Muzeului Astra, ne învață cum se poate salva patrimoniul rural fără manifestări de tip Cântarea României. Ne explică de ce sunt aberante legile care privesc cultura și cum se pot combina, într-un muzeu, oieritul și… gaming-ul. 

„Cu vorba bună” 41:18 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, de ce merită să faci un drum la Sighetu Marmației. 

Interviu 43:42 GABRIEL TRĂISTARU, Directorul Diviziei Digitale Telekom Romania, vorbește despre cum s-au schimbat obiceiurile de consum digital al românilor și ne spune care va fi trendul în materie, pentru anul 2021. 

Portret de călător 55:15 CĂTĂLIN STRIBLEA răspunde categoric la întrebarea „A fost sau n-a fost revoluție la Vaslui?”, dezvăluie cum a ajuns să cumpere casa lui Gheorghe Dinică și cum a fost experiența junglei amazoniene.

Articol anterior
Articol următor