Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 7, Invitați Micutzu, Pierre Bortnowski și Lucian Mîndruță

Patrimoniu personal 00:50 Într-un interviu dezarmant de onest și surprinzător de serios, MICUTZU vorbește despre perioadele dificile din carieră și ce anume îi provoacă insomnii. Dezvăluie care e cea mai răspândită prejudecată în ceea ce-l privește și nu ocolește nici subiectul dramatic al luptei cu depresia. 

Patrimoniu cultural 22:39 Arhitectul PIERRE BORTNOWSKI ne spune de ce iubește mai mult România decât Belgia și de ce crede că muzeele satelor ar trebui să fie vii și nu obiecte prăfuite de patrimoniu. Și ne explică de ce nu suntem în stare, de fapt, să facem autostrăzi și să consolidăm clădiri. 

„Cu vorba bună” 42:38 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, ce e de văzut în Reșița

Rubrica de banking 45:09 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații sau proiecte care pun lumea în mișcare. De 30 de ani încoace sistemul nostru de învățământ a trecut prin multe, a tot avut de pătimit. Cum compensează zona privată lipsurile din educație ne spune ANA NILĂ, coordonator CSR Raiffeisen Bank România. 

Portret de călător 51:39 LUCIAN MÎNDRUȚĂ povestește cine l-a convins să-și ia o barcă cu pânze și unde se plimbă cu ea; motivul pentru care și-a cumpărat dronă, de ce strânge gunoiul de pe marginea șoselei și care este cel mai frumos sat din România. 

Articol anterior
Articol următor