Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 6, Invitați Speak, Dragoș Dogaru, Costel și Ioana Mârzac-Sigarteu

Patrimoniu personal 00:50 SPEAK vorbește despre experiența ASIA EXPRESS și cum i-a schimbat percepția despre Instagram; povestește despre dragostea pentru baschet și, mai ales, pentru părinții lui, pe care și i-a tatuat pe brațul stâng. În plus, dezvăluie ce l-a convins să nu renunțe la accentul moldovenesc.

Patrimoniu cultural 23:38 designerul DRAGOȘ DOGARU ne familiarizează cu un București de existența căruia unii nici măcar n-au auzit, ne spune metoda simplă prin care pot fi salvate clădirile de patrimoniu și ne dă soluțiile prin care fiecare dintre noi poate contribui la orașul ideal.

„Cu vorba bună” 38:40 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, comoara discretă din Saschiz.

Patrimoniu personal 41:42 IOANA MÂRZAC-SIGARTEU, Corporate Communications Manager la Samsung România, ne explică de ce patrimoniul și tehnologia fac, deja, casă bună și cum ar putea avea un viitor frumos împreună.

Portret de călător 52:15 Celebrul stand-up comedian COSTEL povestește ce a învățat din concediile alături de cei trei copii, ce așteptări greșite au turiștii români de la un city break și cum e terapia cu pietre la Amsterdam.

Articol anterior
Articol următor