Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 4, Invitați INNA, Dragoș Andreescu și Chef Samuel Le Torriellec

Patrimoniu personal 00:50 INNA împarte cu noi amintiri din copilăria perfectă petrecută la Neptun, între școală, lecții de canto, atletism și expediții prin pădure. Vorbește deschis despre nepotismele din muzica românească și cum era să renunțe la carieră, din cauza lor. În plus, ne dezvăluie cum a descoperit Bucureștiul, în pandemie, cu masca pe față și șapca pe ochi.

Patrimoniu cultural 26:48 DRAGOȘ ANDREESCU, fondatorul proiectului Monumentalist, ne poartă în aventura descoperirii de comori ascunse în Oltenia. Subliniază ce pierdem odată cu clădirile pe care le lăsăm în paragină și ne dezvăluie ce oraș neașteptat poate deveni noua Vama Veche.

„Cu vorba bună” 40:28 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, surprizele din Oravița.

Portret de călător 43:02 CHEF SAMUEL LE TORRIELLEC ne spune cum a ajuns în România și, mai ales, de ce a rămas; cum se poate transforma pălinca într-un răsfăț comestibil, de ce nu avem nevoie de un restaurant cu stele Michelin și motivul pentru care ar trebui să facem din colivă desert național.

Articol anterior
Articol următor