Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 3, Invitați Amalia Enache, Oana Chirilă și Dani Oțil

Patrimoniu personal 00:50 Într-un interviu emoționant până la lacrimi, AMALIA ENACHE reintră în universul copilăriei și evocă oamenii dragi pe care i-a pierdut. Povestește peste ce lucru îi este cel mai greu să treacă, în profesia ei, și dezvăluie ce a câștigat fiind „brutal de sinceră” cu ceilalți.  

Patrimoniu cultural 26:38 OANA CHIRILĂ, fondatoarea Herculane Project, își amintește cum s-a îndrăgostit de acest oraș și ce înseamnă, de fapt, salvarea patrimoniului de acolo. Aflăm și care este proiectul care o atrage și o sperie în egală măsură. 

„Cu vorba bună” 37:32 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, comoara de la Rimetea

Rubrica de banking 39:50 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații sau proiecte care pun lumea în mișcare. Pentru că vremurile neobișnuite cer măsuri neobișnuite, mulți dintre noi s-au reorientat profesional în ultima perioadă. Despre agricultorii „de școală nouă” și ce ajutor primesc de la Raiffeisen Bank vorbim în acest episod cu RALUCA NICOLESCU, Director Aria IMM. 

Portret de călător 45:30 DANI OȚIL vorbește despre o moștenire de familie neobișnuită: mersul cu tractorul; despre cum ne batem joc de destinații turistice străvechi și ce inechități sociale descoperă, în pădurile patriei, un motociclist de enduro. 

Articol anterior
Articol următor