Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 2, Invitați Macanache, Radu Paraschivescu și Gojira

Patrimoniu Personal 00:49 MACANACHE recunoaște că n-a avut chiar o copilărie pașnică și povestește despre frăția lui cu grafferii. Aflăm de ce are o relație destul de încordată cu showbizul românesc și ce gest excentric ar putea face la o nuntă. 

Patrimoniu Cultural 18:28 RADU PARASCHIVESCU deapănă amintiri din vremea în care copilărea, fără să știe, printre obiective turistice și ne spune ce oraș îi este muză statornică. Deconspiră cel mai mare dușman al patrimoniului și ne învață cum putem “restaura” limba română. 

„Cu vorba bună” 44:45 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este inventie? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Muzeul de Artă din Topalu

Portret de călător 46:53 Lecția de travel cu GOJIRA: care sunt principalele atracții turistice din Țăndărei, unde călătorește de plăcere, mai ales cu mama lui, și care este cel mai neașteptat oraș în care nu a pus niciodată muzică. 

Articol anterior
Articol următor