Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 13 VISIT GALAȚI, Invitați: Florin Ristei, Ionuț Pucheanu și Irina Susanu

Patrimoniu personal 00:49 FLORIN RISTEI, cel mai popular gălățean al momentului, povestește despre urbea natală și dezvăluie de ce era faimos blocul în care a copilărit. Vorbește despre celebritate și aroganță și explică de ce 2020 a fost cel mai bun an din viața lui. 

Patrimoniu local 24:59 IONUȚ PUCHEANU, primarul municipiului, ne dezvăluie cum încearcă să-i convingă pe tineri să rămână în oraș. Vorbește despre patrimoniul urbei și potențialul său și explică de ce Galațiul nu trebuie să fie prizonierul propriului trecut. 

„Cu vorba bună” 52:19 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, Muzeul de Artă Vizuală Galați. 

Portret de călător 54:13 IRINA SUSANU, profesor universitar la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea Dunărea de Jos, vorbește despre brandul ideal de oraș al Galațiului. Aflăm care sunt atracțiile turistice de dincolo de faleză și beneficiile pescuitului alături de un intelectual. 

Articol anterior
Articol următor