Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 12, Invitați Mirela Oprișor, contele Tibor Kalnoky, Tudor Mușat și Steven van Groningen

Patrimoniu personal 00:50 MIRELA OPRIȘOR are amintiri irezistibile despre povestea de dragoste cu Mimi Brănescu și relația mereu surprinzătoare cu fiica ei adolescentă. În plus, ne lămurește cum, uneori, o carieră de succes se naște din deciziile… altora.  

Patrimoniu cultural 21:12 Contele TIBOR KALNOKY povestește că, deși este un cetățean al lumii, crescut și școlit în Occident, s-a simțit întotdeauna atras de rădăcinile românești. Aflăm despre ciocnirea civilizațiilor care l-a convins să rămână aici și motivul pentru care, într-un prezent al tehnologiei, luptă să păstreze intact secolul XIX. 

„Cu vorba bună” 39:33 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, tradițiile de Moș Nicolae. 

Interviu 42:50 STEVEN VAN GRONINGEN, președinte și CEO Raiffeisen Bank România, vorbește despre cum s-a adaptat compania la schimbările aduse de pandemie. Ne dezvăluie ce aplică în viața profesională din cariera de sportiv de performanță și 3 motive pentru care iubește România. 

Portret de călător 54:02 TUDOR MUȘAT detaliază experiența londoneză din anii lucrați la BBC, își explică fascinația pentru Asia de Sud-Est și ne învață cum poți avea parte de o vacanță în Maldive fără să intri în faliment. 

Articol anterior
Articol următor