Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 11, Invitați Dan Teodorescu, Monica Stroe, Marius Pancu și Valer Hancas

Patrimoniu personal 00:50 DAN TEODORESCU ni-l descrie amănunțit pe puștiul care a fost cândva și ne lămurește dacă muzica l-a transformat într-un mare cuceritor. Înțelegem cum stau lucrurile cu baladele Taxi pe care s-a tot plâns în România și cum te poate scăpa de necazuri umorul… altora.  

Patrimoniu cultural 20:59 Antropologul MONICA STROE detaliază cum s-a modificat modul în care se raportează românii la patrimoniu. Subliniază importanța gastronomiei în cultura unui popor și ce anume i se pare regretabil la monumentele din Europa.  

„Cu vorba bună” 37:02 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, mănăstirea Corbii de Piatră. 

Interviu 39:47 VALER HANCAS, Corporate Affairs & Communications Manager la Kaufland România, ne spune cum reușește să facă față provocărilor pandemiei unul dintre marii retaileri de la noi. Aflăm ce înseamnă inovație și creativitate în acest domeniu și care este cea mai importantă componentă a acțiunilor de responsabilitate socială. 

Portret de călător 48:16 MARIUS PANCU explică de ce Parisul e a doua lui casă și motivul pentru care în bagajul de vacanță pune minimum un costum. În plus, aflăm cum evoluează cea de-a doua „carieră” a lui: colecționar de apusuri. 

Articol anterior
Articol următor