Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 10, Invitați Adela Popescu, Cristian Curus, Ciprian Muntele și Camelia Ene

Patrimoniu personal 00:50 ADELA POPESCU povestește despre marea ei pasiune, muzica: în copilărie, cânta călare pe calul bunicului, la nunți, în pauzele lăutarilor, ba chiar și în autobuz, când făcea naveta. Detaliază cum a ajuns celebră și care e secretul unei relații reușite cu o altă vedetă.  

Patrimoniu cultural 28:12 CRISTIAN CURUS, inițiatorului proiectului „Explorator în Bărăgan”, ne arată ce are neașteptat sudul țării. Aflăm care sunt principalele atuuri culturale ale unei zone ignorate pe nedrept și ce e de făcut pentru ca locuri faimoase altădată să devină repere ale prezentului.  

„Cu vorba bună” 47:14 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este invenție? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, clădirile emblematice ale Buzăului. 

Interviu 50:38 CAMELIA ENE, CEO MOL România, ne spune cum sărbătorește compania 25 de ani pe piața noastră, ce strategii are pentru viitorul apropiat și care sunt marile provocări din timpul pandemiei.  

Portret de călător 1:01:21 CIPRIAN MUNTELE rememorează episodul romantic și neobișnuit al căsătoriei sale, organizate vara acesta, în largul mării. Dezvăluie orașele în care i-a plăcut cel mai mult să alerge la semimaraton și cum împletește turismul cu gastronomia.  

Articol anterior
Articol următor