Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 9, Invitați Ilona Brezoianu & arh. Șerban Sturdza & Cristina Hanganu, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 00:45 Actrița ILONA BREZOIANU, specialistă în comedie, povestește cum s-a manifestat spiritul antreprenorial în copilărie și cum decurg relațiile adeseori alimentare cu părinții. Dezvăluie care este marea ei plăcere vinovată și intră în detaliile pasiunilor ei principale: teatru, shopping și muzică.

INTERVIU 27:36 Arhitectul ȘERBAN STURDZA explică de ce nu a plecat cu planșeta din țară, cum ar trebui să ne raportăm la clădirile de patrimoniu și care sunt principalele greșeli pe care le fac arhitecții și inginerii din România, când se apucă de renovat clădiri vechi. 

„CU VORBA BUNĂ” 53:02 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, miturile spulberate (sau confirmate) ale Caracalului. 

INTERVIU 56:26 CRISTINA HANGANU, director de comunicare și CSR Lidl România, povestește cum a început aventura gastronomică botezată „Cămara noastră”, de ce este Bonțida un loc special pe harta afectivă a companiei și explică în ce constă, de fapt, moștenirea culinară a românilor.

Articol anterior
Articol următor