Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 8, Invitați Horia Tecău & Diana Enciu, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:46 HORIA TECĂU ne povestește cum a început pasiunea sa pentru tenis, cum s-a format ca jucător, care a fost… ciudățenia copilăriei lui. Mai aflăm cum s-a descurcat singur în America și cum a descoperit Bucureștiul, mai bine mai târziu decât niciodată. 

INTERVIU 22:32 În premieră la Cronicari Digitali, interviu în familie! Fabulous Muse DIANA ENCIU povestește ce anume a găsit… fabulos în București, cum își alege destinațiile pentru vacanțele alături de Otravă, de ce nu a plecat din țară și ce promovează pe Instagram, pentru urmăritorii ei.

„CU VORBA BUNĂ” 39:43 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, legendele Sighișoarei.

RUBRICA DE BANKING 42:55 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații sau proiecte care pun lumea în mișcare. În acest episod, alături de Andreea Porojan, Fintech Partnerships Manager la Raiffeisen Bank România, aflăm despre parteneriatul realizat între mediul bancar și companiile Fintech, prin intermediul căruia se deschid oportunități de testare, lansare și scalare a business-urilor la început de drum.

Articol anterior
Articol următor