Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 7, Invitați Pavel Bartoș & Christina One, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:46 PAVEL BARTOȘ renunță la secrete: aflăm care sunt avantajele unei familii numeroase și cine joacă rolurile principale la el acasă. Ne povestește despre relația specială cu televizorul care l-a făcut vedetă și ne dezvăluie legătura neașteptată dintre bere, Jamon Serrano și Edgar Degas. 

INTERVIU 25:18 Fotografa CHRISTINA ONE explică de ce preferă arta și arhitectura veche, în dauna celor noi, și vorbește despre ce mai înseamnă să fii creator de conținut, în ziua de azi. Ne lămurește cum stă treaba cu obsesia succesului imediat pe Instagram și care este rolul unui fotograf profesionist în Social Media.

„Cu vorba bună” 40:00 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, fortificațiile din jurul Bucureștiului.

Articol anterior
Articol următor