Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 6, Invitați Irina Rimes & Eugen Vaida & Corina Vasile, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:45 Irina Rimes deapănă amintiri din copilărie. Aflăm povești cu boboci de rață și detalii despre relația cu totul specială pe care o are cu mama ei. Ne explică succesul artiștilor de peste Prut și, cu o sinceritate dezarmantă, recunoaște care este plăcerea ei vinovată, din care se nasc majoritatea cântecelor.

INTERVIU 29:37 Arhitectul Eugen Vaida, inițiatorul proiectului „Ambulanța pentru monumente”, vorbește despre salvarea unei biserici de 700 de ani, cum se creează șindrila după un meșteșug vechi de secole și despre minusurile restaurării pe sistem românesc.

„CU VORBA BUNĂ” 50:31 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, poveștile nemuritoare ale Brăilei.

INTERVIU 53:23 Corina Vasile – Director de comunicare Raiffeisen Bank, ne vorbește despre importanța implicării unui brand în societate și construcția unor punți între oameni, bazate pe valori comune, emoție bună și comunitate.

Prin Raiffeisen Art Proiect, stagiune virtuală, sunt propulsate armonios proiecte de calitate către un public cât mai larg. Piese de teatru, dezbateri, arte plastice, muzică de calitate, chiar și proiecte de frontieră culturală, se pot accesa direct pe https://art.raiffeisen.ro

Articol anterior
Articol următor