Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 5, Invitați Chef Florin Dumitrescu & Adrian Dan, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:46 – Chef FLORIN DUMITRESCU a descoperit rețeta interviului perfect: ne dezvăluie cum poate ciorba de burtă să provoace o „ciocnire a civilizațiilor”, ce operă de artă o are drept autoare chiar pe soția lui și ne poartă în culisele unei adevărate epopei: cartea sa „Românește. Punct și de la capăt”. 

INTERVIU 26:52ADRIAN DAN este un neobosit căutător de frumos. Ne spune ce descoperiri a făcut în expedițiile alături de Cronicari Digitali, care sunt secretele fotografiei de Instagram și cum pot fi atrași tinerii către universul clădirilor de patrimoniu. 

„CU VORBA BUNĂ” 42:23Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, miturile care fac Clujul unic. 

Articol anterior
Articol următor