Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 4, Invitați Andi Vasluianu & Matei Sumbasacu, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:45 – Dacă nu-l știți de la teatru, pe ANDI VASLUIANU l-ați văzut în peste 80 de filme și seriale, inclusiv „Despre oameni și melci” în regia lui Tudor Giurgiu, Profu’ de la Pro TV și o campanie pentru „București Non Stop”, regizat de Dan Chișu. Acum ne vorbește despre patrimoniul său personal, de dincolo de teatru și cinema: relația specială cu universul rural, sportul, familia și, mai ales, cu copiii care i-au schimbat radical viața.

INTERVIU 24:23 – Omul care și-a tatuat pe antebrațul drept diagrama cutremurului din 1977 demontează mituri legate de seisme. MATEI SUMBASACU, fondatorul Re:Rise, ne explică de ce avem atâtea clădiri cu probleme. Și ne învață cum să cumpărăm o casă, dacă ne preocupă rezistența la cutremur.

„Cu vorba bună” 43:43 – Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, legendele Sibiului.

RUBRICA DE BANKING 49:10 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații. În acest episod, RAUL CHIRULESCU, Manager produse de economisire și tranzacționare Raiffeisen Bank România, vorbește despre ușurința cu care se pot dobândi informații de bază despre concepte financiare, precum: dobândă, carduri de credit & debit, schimb valutar, inflație și multe altele. Toate acestea, dar și detalii despre administrarea sănătoasă a bugetului lunar și câteva recomandări despre cum putem face economii, la un click distanță și pe platforma 

moneybistro.ro.

Articol anterior
Articol următor