Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 3, Invitați Smiley & Andreea Tănăsescu, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 0:46 SMILEY este prototipul vedetei și cel mai bun exemplu de… antivedetă. Nu ne credeți? Ascultați un interviu în care omul Andrei Tiberiu Maria vorbește despre cele mai importante persoane din viața lui, clădirea de patrimoniu în care se află fabrica sa de hituri și ce s-a ales de primii bani câștigați vreodată.

INTERVIU 30:54 Andreea Tănăsescu este un neobosit promotor al patrimoniului imaterial și inițiatoarea proiectului “La Blouse Roumaine”. Pasionată de tot ce este legat de ie, ne povestește epopeea acestei bijuterii neaoșe – purtată, adorată, copiată. Aflăm mai multe despre momentul în care Adele a apărut în Vogue îmbrăcată în ie și cine poate fi supranumit “un Vivaldi al iilor”.

“CU VORBA BUNĂ” 57:25 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. ”Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, casele bântuite ale Bucureștiului.

Articol anterior
Articol următor