#cronicaridigitali 2, Invitați Marius Manole & Vlad Eftenie, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 1:29 – Este unul dintre actorii care definesc teatrul de astăzi. O voce singulară, o prezență constantă în prim-planul cultural și social. MARIUS MANOLE ne vorbește, cu o sinceritate înduioșătoare, despre copilăria petrecută “între comunism și consignație” și urmele pe care le-a lăsat în adultul de astăzi; despre Crăciunuri trase la indigo, experiențe emoționante și beneficiile neașteptate ale izolării. La final, primim răspunsuri surprinzătoare la chestionarul lui Proust reinterpretat.

INTERVIU 32:21 – Arhitect, lector universitar și fotograf celebru, VLAD EFTENIE este și un instagrammer de succes. Cum trebuie privit un oraș, pentru a-i descoperi frumusețea adesea ascunsă? Ce nu se știe despe Ateneu? Și cine e personajul care le dă întotdeauna bătăi de cap arhitecților? Aflăm direct de la sursă.

“Cu vorba bună” 56:20 – Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. În episodul de azi, labirinturile subterane ale Bucureștiului.