Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 2, Invitați Marius Manole & Vlad Eftenie, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 1:29 – Este unul dintre actorii care definesc teatrul de astăzi. O voce singulară, o prezență constantă în prim-planul cultural și social. MARIUS MANOLE ne vorbește, cu o sinceritate înduioșătoare, despre copilăria petrecută “între comunism și consignație” și urmele pe care le-a lăsat în adultul de astăzi; despre Crăciunuri trase la indigo, experiențe emoționante și beneficiile neașteptate ale izolării. La final, primim răspunsuri surprinzătoare la chestionarul lui Proust reinterpretat.

INTERVIU 32:21 – Arhitect, lector universitar și fotograf celebru, VLAD EFTENIE este și un instagrammer de succes. Cum trebuie privit un oraș, pentru a-i descoperi frumusețea adesea ascunsă? Ce nu se știe despe Ateneu? Și cine e personajul care le dă întotdeauna bătăi de cap arhitecților? Aflăm direct de la sursă.

“Cu vorba bună” 56:20 – Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. În episodul de azi, labirinturile subterane ale Bucureștiului.

RUBRICA DE BANKING 01:01:00 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații. În acest episod, CĂTĂLIN CHIREAC, Head of Digital Banking Raiffeisen Bank România, vorbește despre mobile & online banking, evoluția și accesibilitatea produselor bancare și despre cum îi putem convinge pe cei mai vârstnici (și nu numai) să folosească aceste servicii.

Articol anterior
Articol următor