Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 12, Invitați Tudor Giurgiu & Edmund Niculușcă, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 00:45 Regizorul TUDOR GIURGIU ne invită la thrillerul finalei de fotbal Liverpool-Juventus, urmărită de clujenii anilor ’80 într-o pădure, și schimbă registrul pentru o comedie din copilărie, cu echipament medical în exces și haine puține. Iar pentru pasionații de romance, povestește relația lui cu festivalul de film TIFF. 

INTERVIU 30:53 EDMOND NICULUȘCĂ, președintele ARCEN, ne dezvăluie cum a ajuns, de la copilul care învăța franceză cu o prietenă a lui Emil Cioran, adolescentul care a salvat de la ruină Școala Centrală, clădire emblematică a arhitectului Ion Mincu. Și ne explică lupta adultului pentru zonele pietonale din centrul Bucureștiului.

„CU VORBA BUNĂ” 51:50 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este pastila în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, legende din Baia Mare și Maramureș. 

RUBRICA DE BANKING 54:44 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații sau proiecte care pun lumea în mișcare. În acest episod, Radu Ciocoiu, director corporații regionale și sector public la Raiffeisen Bank, vorbește despre implicare și planuri mari. Mai mult decât atât, prezintă modul în care campania din mediul digital, „Hai, avem de repornit o țară!”, își propune să insufle curaj și speranță românilor. 

Articol anterior
Articol următor