Cronicari digitali

#cronicaridigitali S1 episod 10, Invitați Rareș Năstase & Bogdan Buzuleac, moderator Cristian Șimonca, aka Blogu lu’ Otravă

INTERVIU 00:46 RAREȘ NĂSTASE, membru al echipei ROMÂNIA, TE IUBESC, povestește despre copilăria petrecută în două universuri complet diferite, lecțiile pe care le putem învăța doar departe de casă și lucrurile care trebuie prețuite la timpul potrivit.

INTERVIU 23:52 BOGDAN BUZULEAC dezvăluie care este expediția favorită alături de Cronicari Digitali și cum se vede Bucureștiul lui prin filtrele de Instagram. Și, pentru că profesia sa de bază este cea de avocat, ne spune care sunt clădirile de patrimoniu pentru care s-ar bate în instanță. 

„CU VORBA BUNĂ” 34:37 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce e adevăr, ce e legendă? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. “Cu vorba bună” este rubrica în care îți spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, legendele solide și lichide ale Ploieștiului. 

RUBRICA DE BANKING 38:04 Este susținută de Raiffeisen Bank România și scoate la iveală, odată cu fiecare ediție, câte un aspect al educației financiare în diverse situații sau proiecte care pun lumea în mișcare. În acest episod, Răzvan Szilagyi, CEO at Raiffeisen Asset Management, vorbește despre economisirea într-un fond privat de pensii. Mai mult decât atât, oferă o analiză punctuală a beneficiilor oferite de investirea timpurie într-un astfel de serviciu.

Articol anterior
Articol următor